flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на роботу до суду на посаду діловода (без конкурсу)

19 березня 2024, 16:21

Шевченківський районний суд міста Львова запрошує без конкурсу на роботу до суду на посаду діловода, людину (студента юридичного факультету заочної форми навчання) з бажання працювати, умінням брати на себе відповідальність, з перспективою росту державної служби.

Вимоги до кандидата:

  • Вільне володіння державною мовою;
  • Навики роботи з комп’ютером;
  • Вміння працювати з офісною технікою (ксерокс, принтер, сканер);
  • Уміння навчатись.

 Особисті якості: відповідальність, організованість, ініціативність, цілеспрямованість, комунікабельність, стресостійкість, високий рівень культури.

Досвід роботи та обізнаність з веденням діловодства в державних органах не обов’язково.

Умови роботи: Офіційне працевлаштування. Діловод є працівником апарату суду.

Посадовий оклад: 6177 грн.

Завдання та Обов’язки: здійснення відправлення кореспонденції суду; маркує вихідну кореспонденцію; оформлює номенклатурні справи суду; за дорученням голови суду, керівника апарату суду виконує іншу технічну роботу суду.

Відповідальність: Діловод відповідно до Кодексу законів про працю України несе відповідальність за порушення трудової дисципліни, неякісне або несвоєчасне виконання посадових завдань та обов'язків, бездіяльність або невикористання наданих йому прав, порушення норм етики поведінки.

Права: користуватися правами і свободами, передбаченими Конституцією України, Кодексом законів про працю України та іншими актами законодавства; на соціально-правовий захист відповідно до свого статусу; вносити пропозиції голові суду, керівникові апарату суду щодо покращання роботи суду, забезпечення належної взаємодії з працівниками апарату суду; отримувати необхідну інформацію для виконання своїх завдань та обов'язків від працівників апарату суду; брати участь у нарадах та зборах трудового колективу суду.

    За більш детальною інформацією просимо звертатися до заступника керівника апарату Шевченківського районного суду м.Львова -Репецької Ганни Богданівни +38 (067)710-75-84 (032) 260-32-89, e-mail: inbox@sh.lv.court.gov.ua, адреса: 79007, м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12, каб. 7