flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на роботу до суду на посаду архіваріуса (без конкурсу)

19 березня 2024, 16:35

Шевченківський районний суд міста Львова запрошує без конкурсу на роботу до суду на посаду архіваріуса, людину (студента юридичного факультету заочної форми навчання) з бажання працювати, умінням брати на себе відповідальність, з перспективою росту державної служби.

Вимоги до кандидата:

  • Вільне володіння державною мовою;
  • Навики роботи з комп’ютером;
  • Вміння працювати з офісною технікою (ксерокс, принтер, сканер);
  • Уміння навчатись;
  • Повна загальна середня освіта;
  • Без вимог до стажу роботи.

 Особисті якості: відповідальність, організованість, ініціативність, цілеспрямованість, комунікабельність, стресостійкість, високий рівень культури.

Умови роботи: Офіційне працевлаштування. Архіваріус є працівником апарату суду.

Посадовий оклад: 5995 грн.

Завдання та Обов’язки: забезпечує приймання та зберігання документів, що надійшли до архіву суду від працівників апарату суду, з різними видами носіїв інформації; бере участь у складанні та погодженні зведеної номенклатури справ суду, перевіряє правильність формування документів у справи згідно із затвердженою номенклатурою; систематизує і розміщує справи, веде їх облік; готує зведені описи справ постійного і тимчасового термінів зберігання, акти для передавання справ на державне зберігання, на списання та знищення; веде прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в архіві суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку; приєднує до судових справ, які зберігаються в архіві суду, документи, що підтверджують виконання судових рішень; готує необхідні довідки на основі відомостей, які є в документах архіву, веде їх облік, тощо.   

Відповідальність: Архіваріус відповідно до Кодексу законів про працю України несе відповідальність за порушення трудової дисципліни, неякісне або несвоєчасне виконання посадових завдань та обов'язків, бездіяльність або невикористання наданих йому прав, порушення норм етики поведінки.

Права: користуватися правами і свободами, передбаченими Конституцією України, Кодексом законів про працю України та іншими актами законодавства; на соціально-правовий захист відповідно до свого статусу; вносити пропозиції голові суду, керівникові апарату суду щодо покращання роботи суду, забезпечення належної взаємодії з працівниками апарату суду; отримувати необхідну інформацію для виконання своїх завдань та обов'язків від працівників апарату суду; брати участь у нарадах та зборах трудового колективу суду.

    За більш детальною інформацією просимо звертатися до заступника керівника апарату Шевченківського районного суду м.Львова - Репецької Ганни Богданівни +38 (067)710-75-84 (032) 260-32-89, e-mail: inbox@sh.lv.court.gov.ua, адреса: 79007, м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12, каб. 7