flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Тодорову Анастасію Андріївну

УКРАЇНА

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ   РАЙОННИЙ  СУД м. ЛЬВОВА

___________________________________________________________

79000, м. Львів –центр, вул. Січових Стрільців, 12

 

17.08.2023 р.  № 466/12382/21

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

Шевченківський районний суд м. Львова викликає 

Тодорову Анастасію Андріївну, відоме місце проживання: російська федерація, московська область, Істринський район, сел. Червоне селище, будинок 148

в судове засідання у справі позовом Тодорової Анастасії Андріївни до Бобир Віталія Олексійовича, третіх осіб: управління  «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, відділу «Служба у справа дітей» Шевченківського району управління «Служби у справах  дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради про повернення малолітніх дітей, яке відбудеться  18 вересня 2023 року о 10:00год.  в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12 (пов. 3, каб. 15).

Одночасно повідомляємо, що на виконання вимог ч.3 ст. 131 ЦПК України  учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до вимог статті 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код (та їх копії), а у випадку здійснення представництва – належним чином завірену довіреність, для встановлення особи, яка бере участь у справі.

З опублікуванням оголошення про виклик,особа вважається повідомленим про час і місце розгляду справи. Попереджаю, що в разі неявки в судове засідання на вказану дату, справа буде розглянута у її відсутності.

 

 

Суддя                                                                                      П.С. Невойт