flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Хода М. В.

«23»  березня 2023 року Е-19       

Справа № 466/ 1105 /23;

Провадження 2/466/1049/23

Хода Марія Володимирівна

79020, м. Львів, вул. Кошиця, 4/46

 

 

     ОГОЛОШЕННЯ НА ОФІЦІЙНОМУ ВЕБ-ПОРТАЛІ СУДОВОЇ ВЛАДИ УКРАЇНИ

         В провадженніШевченківського районного суду м. Львова знаходитьсяцивільна справа за позовомАТ Акціонерно-комерційного банку «Львів» до Ходи М.В. про стягненнязаборгованості.

Хода МаріяВолодимирівна, адреса проживання: 79020, м. Львів, вул. Кошиця, 4/46

викликається  на12квітня 2023 року на 09 год.  30хв.у судовезасідання якевідбудеться в приміщенніШевченківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. СічовихСтрільців, 12 (пов. 4, каб. 19).

На виконаннявимог ч.3 ст. 131 ЦПК Україниучасники судового процессу зобов’язаніповідомляти суд про причини неявки у судовезасідання. У разі не повідомлення суду про причини неявки вважається, щоучасники судового процесу не з’явилися в судовезасідання без поважних причин.

Відповідно до вимогстатті 223 ЦПК України неявка у судовезасідання будь-якогоучасникасправи за умови, щойогоналежним чином повідомлено про дату, час і місцецьогозасідання, не перешкоджаєрозглядусправи по суті, крімвипадків, визначенихцієюстаттею.

        При собінеобхідномати паспорт, ідентифікаційний код (та їхкопії), а у випадкуздійсненняпредставництва – належним чином завіренудовіреність, для встановлення особи, яка бере участь у справі.

Відповідно до ст. 128 ЦПК Українивідповідач, третя особа, свідок, зареєстрованемісцепроживання (перебування), місцезнаходженнячимісцероботиякого не відоме, а такожзаінтересована особа у справах про видачуобмежувальногоприписувикликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайтісудовоївладиУкраїни, яке повинно бути розміщене не пізнішеніж за десять днів, а у разірозглядусправи про видачуобмежувальногоприпису - не пізніше 24 годин до дативідповідного судового засідання.

        При собінеобхідномати паспорт, ідентифікаційний код (та їхкопії), а у випадкуздійсненняпредставництва – належним чином завіренудовіреність, для встановлення особи, яка бере участь у справі.

  З опублікуваннямоголошення про виклик особа вважаєтьсяповідомленою про дату, час і місцерозглядусправи.

 

 

СуддяШевченківського

районного суду м. Львова                                                                           Едер П.Т.