flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Гавриляка Володимира Мироновича

УКРАЇНА

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  м. ЛЬВОВА

79000, м. Львів - центр, вул. Січових Стрільців, 12, тел. 260-32-89

 

09.12.2021 р. К-12, № 466/6712/18

 

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

 

Шевченківський районний суд м. Львова викликає відповідача Гавриляка Володимира Мироновича останнє відоме місце реєстрації 79071, м. Львів, вул. Скнилівська, 81 в судове засідання, яке відбудеться  22.12.2021 року о 16:00 год., по справі за позовом Паславського Ігоря Ярославовича до Паславської Наталії Володимирівни, товариства з обмеженою відповідальністю «Інноваційні Українські технології», товариство з обмеженою відповідальністю «Галичіндустріал», Шуліченко Олександра Миколайовича та Гавриляка Володимира Мироновича про стягнення компенсації вартості  частки спадкового майна та зустрічним позовом Паславської Наталії Володимирівни до Паславського Ігоря Ярославовича про виділ частки майна зі спільної часткової власності шляхом отримання грошової компенсації.

Гавриляк Володимир Миронович зареєстрований за адресою: м. Львів,  вул. Скнилівська, 81

  

З опублікуванням оголошення про виклик, відповідач  вважається  повідомленими  про  час  і  місце  розгляду  справи.

Попереджаємо, що  в  разі  неявки  відповідача  в судове  засідання  на  вказану  дату, справа  буде розглянута на підставі наявних в ній доказів.

 

 

Суддя Шевченківського

районного  суду  м.Львова                                                                                              Кавацюк В.І.