flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Палюха Марія Іванівна

«15» вересня  2021 року Л-Ш-4

Справа № 466/4337/21

Провадження  2 /466/1619/21                                                                               

 

Відповідач : Палюха Марія Іванівна

                      79037, м. Львів, вул. Грінченка, 10б/32

 

 ОГОЛОШЕННЯ НА ОФІЦІЙНОМУ ВЕБ-ПОТРТАЛІ СУДОВОЇ ВЛАДИ УКРАЇНИ

 

Відповідач : Палюха Марія Іванівна

                      79037, м. Львів, вул. Грінченка, 10б/32

 

У провадженні Шевченківського районного суду м. Львова знаходиться цивільна справа за позовом Палюха І.О. до Палюха М.І. про розірвання шлюбу.

Ви викликаєтесь  на  05  жовтня  2021 року на 09 год. 30 хв. у судове засідання  яке відбудеться в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12 (пов. 2, каб. 4.)

На виконання вимог ч.3 ст. 131 ЦПК України  учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі не повідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до вимог статті 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код (та їх копії), а у випадку здійснення представництва – належним чином завірену довіреність, для встановлення особи, яка бере участь у справі.

Відповідно до ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого не відоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального  припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

Суддя  Шевченківського

районного суду м. Львова                                                                           Луців-Шумська Н.Л.

 

 

 

 Виконав: секретар с/з Б.А. Хрупа