flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Кадирова Владислава Володимировича, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, ПАТ «Дельта Банк»

УКРАЇНА

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  м. ЛЬВОВА

79000, м. Львів - центр, вул. Січових Стрільців, 12, тел. 260-32-89

 

27.01.2020 р.  № 466/9152/17

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

Шевченківський районний суд м. Львова викликає  Уповноважену особу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ «Дельта Банк» Кадирова Владислава Володимировича, останнє відоме місце знаходження : м.Київ, вул. Щорса 36-Б, 3тю особу Фонд гарантування вкладів фізичних осіб останнє відоме місце знаходження: м.Київ, вул. Січових Стрільців 17, ПАТ «Дельта Банк» останнє відоме місце знаходження: м.Київ,вул.бульвар Дружби Народів 38 в судове засідання, яке відбудеться  20  лютого  2020 року о 14:30 год, по справі за позовом  Драч.К.С. до Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ «Дельта Банк» Кадирова Владислава Володимировича про визнання недійсним наказу зобов»язання до вчинення дій.

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ «Дельта Банк» Кадирова Владислава Володимировича викликається  в судове  засідання в якості відповідача  по справі, ПАТ «Дельта Банк» викликається в судове засідання в якості відповідача, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб викликається в судове засідання в якості 3ї особи по справі.

З опублікуванням оголошення про виклик, відповідач вважається повідомленими про час і місце розгляду справи. Попереджаємо, що в разі неявки відповідача в судове засідання на вказану дату, справа буде розглянута у

його відсутності.

 

 

Суддя                                                                                      Баєва О.І.