flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Гермак Христина Олегівна

 

УКРАЇНА

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  м. ЛЬВОВА

79000, м. Львів - центр, вул. Січових Стрільців, 12

 

«11»квітня2019 року Ф-16

Справа № 466/ 924 /19;

Провадження 2 /466/ 1108 /19

 

 

Відповідач:Гермак Христина Олегівна

як законний представник Гермак Данила Ростиславовича

79039, м. Львів, вул. Золота, 17/79

 

 

ОГОЛОШЕННЯ НА ОФІЦІЙНОМУ ВЕБ-ПОТРТАЛІ СУДОВОЇ ВЛАДИ УКРАЇНИ

ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ ПО ЦИВІЛЬНІЙ СПРАВІ

В провадженніШевченківського районного суду м. Львова знаходитьсяцивільна справа за позовноюзаявоюГермак Романа Юрійовича до ГермакХристиниОлегівни та ГермакХристиниОлегівни як законного представникаГермак Данила Ростиславовича про визнання особи такою, щовтратила право користуванняжитловимприміщенням

 

Відповідач:Гермак Христина Олегівна

як законний представник Гермак Данила Ростиславовича

79039, м. Львів, вул. Золота, 17/79

 

викликається на  03червня  2019 року на 11 год.00 хв.упідготовче судове засідання яке відбудетьсявприміщенніШевченківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. СічовихСтрільців, 12 (пов. 4, каб. 16).

          Навиконаннявимог ч.3 ст. 131 ЦПК України  учасникисудового процессузобов’язаніповідомляти суд про причини неявки у судовезасідання. У разінеповідомлення суду про причини неявки вважається, щоучасникисудовогопроцесу не з’явилися в судовезасідання без поважних причин.

      Відповідно до вимог статті 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

При собінеобхідномати паспорт, ідентифікаційний код (та їх копії), а у випадкуздійсненняпредставництва – належним чином завіренудовіреність, для встановлення особи, яка бере участь у справі.

Відповідно до ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстрованемісцепроживання (перебування), місцезнаходженнячимісцероботиякогоневідоме, а такожзаінтересована особа у справах про видачуобмежувальногоприписувикликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайтісудовоївладиУкраїни, яке повинно бути розміщене не пізнішеніж за десять днів, а у разірозглядусправи про видачуобмежувальногоприпису - не пізніше 24 годин до дативідповідного судового засідання.

Зопублікуваннямоголошення про виклик особа вважаєтьсяповідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

СуддяШевченківського

районного суду м. Львова                                                                     Федорова О.Ф.

 

вик. секретар с/з Романчук М.С.