flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Черленевського Віталія Володимировича

УКРАЇНА

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ЛЬВОВА

79000 м. Львів - центр, вул. Січових Стрільців, 12

Судова влада України

 

 

 «17» вересня 2018 року   Н-15

№ 466/4787/17

ОГОЛОШЕННЯ

 

Шевченківський районний суд м. Львова повідомляє Черленевського Віталія Володимировичаостаннє відоме місце реєстрації: м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 269/65 як позивача у справі за позовом Черленевської Олени Василівни, Соколової Тетяни Володимирівни, яка діє у своїх інтересах та в інтересах малолітнього сина Соколова Іллі Костянтиновича, Черленевського Віталія Володимировича, який діє в своїх інтересах та інтересах малолітньої Черленевської Вікторії Віталіївни до Скорнякова Сергія Васильовича, Скорнякової Валентини Петрівни, третя особа орган опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про визначення порядку користування  квартирою.

Розгляд справи проводитиметься в порядку спрощеного провадження з викликом сторін  та судове засідання призначено на  10 жовтня 2018 року о 15:00 год. в приміщенні Шевченківського районного суду за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців 12, поверх 3, зал 3.

З опублікуванням даного оголошення позивач вважається належним чином повідомлений про час та місце судового засідання.

 

Суддя Шевченківського

районного суду м. Львова                                                                                      Невойт П.С.