flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Коюнт Бюлент

         В провадженні Шевченківського районного суду м. Львова знаходиться цивільна справа за позовною заявою  Дзенбіцької Ілони Василівни, Дзенбіцької Христини Василівни, Кіндрат Марії Василівни до Товариства з обмеженою відповідальністю «Онур Україна», Коюнт Бюлент про стягнення коштів та моральної шкоди.

 

 Відповідач :   Коюнт Бюлент Адреса проживання та засоюи зв’язку не відомі

 

        викликається  на  23 квітня  2018 року на 11 год. 00 хв. у судове засідання  яке відбудеться в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. СічовихСтрільців, 12 (пов. 4, каб. 16).

          На виконання вимог ч.3 ст. 131 ЦПК України  учасники судового процессу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі не повідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судовезасідання без поважних причин.

      Відповідно до вимог статті 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

        При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код (та їх копії), а у випадку здійснення представництва – належним чином завірену довіреність, для встановлення особи, яка бере участь у справі.

Відповідно до ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстрованемісцепроживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого не відоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізнішеніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального  припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання.

       З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

      Суддя         Федорова О.Ф.