flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Лабу Петра Івановича

    Шевченківський районний суд м. Львова викликає Фізичну особу підприємця Лабу Петра Івановича, зареєстрованого за адресою м. Львів, вул. Кльоновича, 12/2 в якості третьої особи по справі за первісним позовом Мороз Віти Петрівни до Винницького Романа Ільковича, з участю третіх осіб Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради, Управління регулювання забудови департаменту містобудування Львівської міської ради, Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю м. Львова, Львівського комунального підприємства "Балатон-409п та зустрічний позов Винницького Романа Ільковича до Мороз В.П., Мороз О.М., Мороз В.Є. з участю третіх осіб Державного реєстратора Зубрянської сільської ради Живко М.О. та ФОП Лаби П.І. про знесення об'єкта самочинного будівництва.

    Судове засідання по справі відбудеться 26 лютого 2018р. о 09.30 год. в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова, за адресою м. Львів, вул. С. Стрільців, 12(17 /пов.4).

    З опублікуванням даного оголошення третя особа вважається належним чином повідомлений про час та місце судового розгляду. У разі неявки третьої особи на вказану дату -справа буде розглядатися у його відсутності, на підставі наявних доказів.