flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

І Н Ф О Р М А Ц І Я !

15 червня 2017, 14:00

         Повідомляємо, що  о 17-10 год. 14.06.2017 р. у Шевченківському районному суді  м. Львова було зареєстровано  клопотання  слідчого  Шевченківського відділу поліції ГУНП у Львівській області  про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою  особам -  громадянам Грузії ,   підозрюваним  у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України. Згідно протоколу автоматизованого розподілу  клопотання  передані на розгляд  слідчому судді Шевченківського районного суду м. Львова.

         Згідно вимог ст.184 КПК України  клопотання слідчого, прокурора  про застосування запобіжного заходу  повинно містити матеріали, якими обгрунтовується необхідність застосування запобіжного заходу. Копія клопотання  та матеріалів  надається підозрюваному не пізніше  ніж за три години до початку розгляду клопотання.

         До клопотання слідчого  Шевченківського ВП ГУ НП у Л/о, поданого до суду,  не було долучено копій матеріалів  кримінального провадження, про що судом складено відповідний акт.

         Згідно ст. 187 КПК України слідчим суддею  було призначено  розгляд клопотання  на 20-00 год. 14.06.2017 р.

         До 22-00 год. 14.06.2017 р.  Шевченківським ВП ГУ НП у Л/о  підозрювані особи  для  розгляду клопотання  слідчим суддею у  приміщення Шевченківського районного суду м. Львова не доставлялись.

         Повторно розгляд клопотання  був призначений на 14-00 год. 15.06.2017р.   

         Підозрювані особи, зазначені у клопотанні слідчого  ВП ГУ НП у Л/о в суд не доставлені.

         Клопотання  про дозвіл на затримання  підозрюваних   осіб  -громадян Грузії  від Шевченківського  ВП ГУНП у Л\о та  місцевої прокуратури №2  м. Львова  в суд не поступали.

         Інформація про те, що  запобіжний захід підозрюваним   у вчиненні кримінального правопорушення  ,передбаченого ч.3 ст.185 КК України  громадянам Грузії  не обраний з  вини суду  -  не відповідає дійсності.