flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Психологічна адаптація працівника апарату суду до професійної діяльності

08 листопада 2017, 16:30

07 листопада 2017 року в Львівському регіональному відділенні національної школи суддів України відбувся семінар на тему: «Психологічна адаптація працівника апарату суду до професійної діяльності», в якому прийняла участь секретар Шевченківського районного суду м. Львова  Климко С.В.

         Семінар відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна та наголосила, що психологічна адаптація до професії посідає чи не найважливіше місце у професійній діяльності як чинник, що сприяє розвитку особистості та професіонала своєї справи.

         Для проведення заходу було запрошено психологів центру “Жіночі перспективи” Світлану Бєляєву та Олену Кальбус.

         До уваги працівників апаратів судів було запропоновано теоретичний матеріал щодо причин і джерел стресу, стресостійкості, як виду психологічної стійкості особистості. Також учасники семінару розглянули причини та складові конфлікту, виконували практичні завдання на основі конкретних життєвих прикладів про способи запобігання та розв’язання конфліктних ситуацій.

         Наприкінці семінару учасники удосконалили знання з мистецтва ділового спілкування та обговорили із викладачами питання щодо професійних та особистих ситуацій.