flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Шевченківського районного суду міста Львова з Днем Конституції України

27 червня 2018, 14:08

Від імені колективу Шевченківського районного суду міста Львова щиро вітаю із загальнодержавним святом ­Днем Конституції України!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Народження Основного закону країни закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини, сприяло подальшому зміцненню міжнародного авторитету України.

Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Від щирого серця бажаю миру та благополуччя, життєвих гараздів, добробуту, ясного неба та непохитної віри у славне майбутнє України!

 

З повагою

Голова

Шевченківського районного суду м. Львова

 

Г.Б. Білінська