flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

15 листопада 2018, 15:37

     З 13 по 15 листопада 2018 року, згідно Плану проведення днів відкритих дверей, з метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством, для покращення доступу до правосуддя, у Шевченківському районному суді м. Львова було проведено День відкритих дверей для студентів третього курсу за напрямом правознавство НУ «Львівська політехніка».

     Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе: екскурсію по приміщенню суду, огляд робочих кабінетів, зали судових засідань, стендів з додатковою інформацією; ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, архіву, функціонуванням програми Д-3 та проведенням відеоконференції.

     Студенти отримали вичерпні відповіді на усі запитання, котрі виникли в ході проведення заходу та подякували організаторам за його проведення.

     Таким чином, Шевченківський районний суд м. Львова вже вкотре відкриває свої двері для молодих громадян України. Як показала практика, пороведення днів відкритих дверей у суді неабияк сприяє зміцненню рівня довіри до судової влади, дає чітке уявлення для підростаючого покоління про відкритість та прозорість судочинства, та способи і порядок доступу до нього, а також сприяє із визначенням майбутньої професії.