flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Білінська Галина Богданівна взяла участь у семінарі на тему: «Презумпція доброчесності судді як основоположна засада діяльності дисциплінарного органу»

02 грудня 2019, 12:44

29 листопада 2019 року в Львівському регіональному відділенні національної школи суддів України відбувся семінар на тему: «Презумпція доброчесності судді як основоположна засада діяльності дисциплінарного органу» в якому взяла участь голова Шевченківського районного суду  м. Львова Білінська Галина Богданівна.

З вітальними словами до учасників семінару звернувся Голова Вищої ради правосуддя Андрій Овсієнко.

Участь у дискусії щодо дисциплінарної практики Вищої ради правосуддя взяла член Вищої ради правосуддя, Секретар Третьої Дисциплінарної палати ВРП Лариса Швецова, яка зазначила, що сьогодні Вища рада правосуддя забезпечує незалежність судової влади для формування доброчесного та високопрофесійного суддівського корпусу. Тому питання доброчесності судді є надважливим з огляду на наявність підстав для притягнення до дисциплінарної відповідальності за порушення норм моралі.

Спікерами заходу також виступили судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Володимир Кравчук та Андрій Жук.

Після закінчення навчального заходу було проведено опитування учасників семінару та вручення сертифікатів.